Mijn naam is Esther Sijtsma en woon met mijn gezin aan het mooie Bovenwater in Lelystad,
Al vanaf het begin dat ik mij kan herinneren was ik altijd een heel gevoelig meisje wat heel snel emoties oppikte van andere en ook snel alles aanvoelde ,
Een allermans vriend die nooit geen nee zei en altijd alles deed voor de ander.
Oplossingen en hulp bood en niks was te gek ,vaak kwam ik doodmoe en opgebrand thuis waardoor ik met mijn eigen gevoelens niet goed overweg kon.
Omdat ik op een gegeven moment mijzelf tegen kwam en merkte dat ik al die jaren op mijn tenen liep ,en toen ging de knop om.
IK maakte eindelijk tijd voor mijzelf en mijn gezin en ging leuke dingen doen en mijzelf persoonlijk ontwikkelen .
IK koos voor het spirituele pad, de sessie waarin ik mijzelf weer terug vond en de passie voor edelstenen en mindfulness.
Vanaf daar ben ik mijzelf gaan ontwikkelen en ben ik zelf de opleidingen en cursussen gaan volgen ,want wat is nou een mooier vak om te leren hoe je de mooiste versie van jezelf te laten worden..

mijn missie

Helen, adviseren, zelfontwikkeling en transformatie

Wat mijn doelstelling is in mijn praktijk , dat ik vrouwen hun zelfvertrouwen terug mag geven ,dat ik grenzen leer stellen en aangeven en dat je mag loslaten wat je niet meer dient .
Vaak in de gesprekken komen we op het probleem/traumapunt uit en gaan we vanaf dat punt verder met energetische healing.
Ook komen we in het gesprek al gauw tegen kwaaltjes en klachten uit die we kunnen verminderen of verhelpen
(geen enkele ziekte is te genezen en bij twijfel altijd een arts inschakelen )
Vaak merk je na 1 behandeling al een rustig en ontspannen gevoel ,een behandeling staat gelijk aan 8 uur meditatie .
De behandeling werkt vaak tot 3 weken onbewust door in jou systeem en de energie en het universum helpen daar graag een handje bij

Einstein zei het al: ‘Alles is energie en zo simpel is het’. Alles vibreert, resoneert, heeft een bepaalde frequentie en connectie. Zelfs als we stilstaan bewegen we nog, alles hangt samen en is verbonden, we zijn tenslotte ook allemaal ooit uit hetzelfde ontstaan…?
Mocht ik wat voor je kunnen betekenen, of je hebt vragen neem contact met mij op.

Met energieke groet,
esther sijtsma
logo flow2trance

esther sijtsma