Aromatouch

De AromaTouch Treatment is een zachte massage om etherische oliën toe te passen. Tijdens de massage werken we langs de meridiaan energiebanen en de inwendige contactpunten van de rug en voeten. Deze behandeling adviseren we bij o.a. pijnklachten, stress, verminderde weerstand en vermoeidheid.

Ik werk met de pure essentiële oliën van dóTERRA.
AromaTouch is een techniek om deze essentiële oliën toe te passen.
De olie breng ik aan op je rug ,oorlel en voeten.

Door dit op deze manier aan te brengen helpt het om het zenuwstelsel van je lichaam in evenwicht te brengen. Het is een hele zachte manier van masseren, de essentiële oliën en de geur doen hun werk en werkt door op celniveau op lichaam en geest.

Essentiële oliën hebben krachtige en reinigende eigenschappen en zijn van nature antibacterieel. De essentiële oliën van dóTERRA zijn 100% natuurlijk en worden direct door de huid opgenomen en zorgen voor een reactie in dat gebied van het lichaam.

Tijd van de gehele behandeling is ongeveer ongeveer 1 uur.

*Houdt er wel rekening mee dat er wel wat olie aan de onderzijde van je haar komt. Doordat het pure oliën zijn trekt het ook snel in je haar en voelt het heel anders aan dan een reguliere olie maar wil het toch even genoemd hebben.

60 min € 59.50