Acces Bars

Wat is Acces bars behandeling?
Access BARS is een energetische behandeling via drukpunten op het hoofd, waarmee je het lichaam in staat stelt om vastzittende gevoelens, gedachten, ideeën, overtuigingen en gedragspatronen los te laten.

Access Bars is een speciale methode, die zorgt voor rust en ontspanning. Deze methode behandelt de zogenaamde Bars. Dit zijn 32 banen van energie, die door en rondom je hoofd lopen. Terwijl deze punten op het hoofd zacht worden aangeraakt, wordt de elektrische lading afgevoerd. Daarmee ervaar je je hoofd als het ware vaak als ‘lichter’.

Ten gevolge van het wegvloeien van deze spanningen kan je loslaten wat je belemmert in het ontvangen. Hierdoor krijg je meer rust en ruimte in je hoofd om te kiezen wat jij echt wilt.

Volgens de Access Consciousness Bars-theorie vertegenwoordigen deze banen elk een groep gedachten en ideeën. Dat wil zeggen dat deze punten in contact staan met de ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties die je met je meedraagt, bewust of onbewust. Als deze banen vol raken, dan komt de energie erin vast te zitten. Daardoor kan het zijn, dat je geen energetische flexibiliteit meer ervaart.

Al met al kan een sessie kan een positieve werking hebben op lichamelijk en geestelijk gebied, zoals:

vermoeidheid
slapeloosheid
lichamelijke (pijn) klachten
hooggevoeligheid
concentratievermogen
stress ervaringen
psychische klachten
angsten en fobieën
depressie

60 -75 min  € 60.00

Acces bars